Leuk om kennis te maken!

Wie ben ik?

Ik ben Ingrid Witteveen, bevlogen onderwijsmens. Mijn passie is om mensen te inspireren en te stimuleren in hun ontwikkeling.  

Vanuit de overtuiging dat mensen blijvend kunnen ontwikkelen en veranderen wil ik mensen korte of langere tijd begeleiden. Daarbij ligt de focus op wat wél kan en beschikbare hulpbronnen. Het stellen van vragen en van feedback , scaffolding vormen de rode draad door mijn (onderwijs)loopbaan.

 

 

Wat kan ik?

Vanuit praktische wijsheid en ervaring krijg ik de meeste mensen in beweging om vanuit eigen unieke bijdrage samen te leren. 

Zullen we samenwerken?

Bel mij of stuur mij een mail! 

S.D. (Stefan Daniël) Gijsbertsen, Directeur Onderwijs en Kwaliteit Pricoh zegt over mij: “Ik heb Ingrid Witteveen leren kennen als een gedreven professional. Ingrid blinkt uit in integriteit, loyaliteit en vertrouwen. In mijn beleving zijn dat onmisbare eigenschappen t.a.v. interim werk. Daarnaast is Ingrid uitermate kundig op tal van terreinen en heeft een eigen kijk op zaken. Dat maakt dat je heel prettig kunt reflecteren op zowel micro- als metaniveau”.