Leuk om kennis te maken!

Wie ben ik?

Ik ben Ingrid Witteveen, (interim) Intern begeleider, beeld en didactisch coach en leervermogen onderzoeker. Mijn passie is om mensen te inspireren en te stimuleren in hun ontwikkeling. Bij voorkeur coachend, waarbij we samen op zoek gaan naar kansen. 

Vanuit de overtuiging dat mensen blijvend kunnen ontwikkelen en veranderen wil ik scholen, leerkrachten en kinderen korte of langere tijd begeleiden. Daarbij ligt de focus op wat wél kan en beschikbare hulpbronnen. Het stellen van vragen en inzetten van feedback  vormen de rode draad door mijn onderwijsloopbaan.

 

 

Wat kan ik?

Met ruime ervaring in basisonderwijs, als groepsleerkracht, (interim) Intern Begeleider, schoolopleider en lid MT, help ik scholen voor een korte of langere periode als (interim) Intern Begeleider. Dit kan zijn omdat er vervanging nodig is of omdat de rol van de intern begeleider aan verandering toe is. Soms vraagt dat radicale keuzes. Meestal is het inspelen op vragen en kwaliteiten die aanwezig zijn in het team.

Mijn expertise ligt op het gebied van beeld-en didactisch coachen, waarbij het stellen van vragen en feedback een hoofdrol spelen. Inmiddels heb ik voor meerdere opdrachtgevers (interim) interne begeleiding (met name structuur en cultuur opdrachten) naar tevredenheid uitgevoerd,  dit wissel ik af met onderzoek naar leervermogen vanuit het gedachtegoed van Feuerstein.

Zullen we samenwerken?

Bel mij of stuur mij een mail! 

S.D. (Stefan Daniël) Gijsbertsen, Directeur Onderwijs en Kwaliteit Pricoh zegt over mij: “Ik heb Ingrid Witteveen leren kennen als een gedreven professional. Ingrid blinkt uit in integriteit, loyaliteit en vertrouwen. In mijn beleving zijn dat onmisbare eigenschappen t.a.v. interim werk. Daarnaast is Ingrid uitermate kundig op tal van terreinen en heeft een eigen kijk op zaken. Dat maakt dat je heel prettig kunt reflecteren op zowel micro- als metaniveau”.